Látkové čelenky: Nejnovější módní trend, který vás okouzlí!

Přivítejme látkové čelenky do našich letních šatníků! 

 

Žádná skříň není kompletní bez látkové čelenky, protože se stává jedním z nejvíce aktuálních trendů. Je praktická, pohodlná a šik! 

 

Doplněk v kombinaci s natupírovanými vlasy proslavila Brigitte Bardot, filmová ikona 60.let a právě teď odstartovala nová vlna popularity tohoto retro kousku. 

 

Padne k různým vlasovým střihům a můžeš s ní experimentovat při vytváření účesů jako jsou drdoly, copánky nebo culíky. Jednodušší způsob jak stylově doladit jakýkoliv outfit neexistuje. 

 

 

Je dokonale všestranná, a proto ji milujeme! 

Proč ji taky potřebuješ? 

 



Rozzáří i ten nejvíc basic outfit 

Ať už běžíš do práce, na nákup nebo na kafe s kamarádkami, látková čelenka dodá tvému vzhledu šmrnc. Budeš ji zbožňovat pro její univerzálnost, protoże ladí jak k elegantnímu, tak ke sportovnímu, ke kalhotám či šortkám, sukni s halenkou i šatům. 

 

Hodí se na cesty 

Plánuješ vyrazit kempovat do přírody nebo poznávat město a památky? Čeká tě dlouhá cesta autem nebo let letadlem? V případě, že budeš potřebovat skrýt lehce mastné vlásky, látková čelenka tě zachrání.

Rozveselí tvůj festivalový look

Čelenky jsou populárním doplňkem festivalových outfitů, oblíbenými se staly hlavně díky Coachelle. Pokud se chystáš užít si léto hudbou a zábavou, odvaž se a na fesťák, párty nebo koncert zvol barevnější variantu. Skvěle pozvedne tvůj vzhled.

 

Pomůže ti při skincare

Je perfektní pomocnicí při péči o pleť, protože ti díky ní nebudou padat vlasy do obličeje a zpříjemní tak tvoji ranní ći večerní rutinu.

 

Zkrotí vlasy při sportu 

Vypadá úchvatně i ke sportovnímu oblečení a když budeš makat ve fitku, hrát plážový volejbal nebo běhat, udrží tvoje vlasy pod kontrolou.





 

MUST HAVE všech fashion girls

Látkové čelenky se objevily na módních přehlídkách, celebrity jako Hailey Bieber, Bella Hadid nebo Nicole Anne Peltz-Beckham

se bez nich neobejdou a kombinují je s různými styly a kousky. Začni po jejich vzoru s čelenkou už nyní, inspiruj se: 

 

 

 Proč si látkovou čelenku pořídit u Glowly? 

na výrobu těchto čelenek jsme zvolily bezkonkurenční bambusový úplet, který má mnoho benefitů

 

 

Pro všechny minimalistky máme na výběr z jednobarevných variant a decentních designů, ale najdeš u nás i veselé a hravé potisky. 

Jednoduše rozzáří tvůj outfit a uděláš s ní velkou parádu! 

Zpět do obchodu